10 серпня 2023 Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Сергій Петренко (Терминал 42, Одеса) буде керувати напрямом «Стартапи» разом з Денисом Довгополим. Сергія ми вже бачили раніше ведучим цього ж напряму.

Про напрям в цілому з новим CEO: чи зміниться фокус або формат програми? 

— Ні, ми не збираємося змінювати наш стандартний фокус на хороші проєкти та розумних спікерів. Ми обмірковуємо можливість додати своєрідну «установчу» доповідь, яка б окреслила стан екосистеми в Україні та світі в цілому – можливо, в цьому буде певна новація.

Які теми обговорите на сцені цього року? 

— Поговоримо про розвиток екосистеми, зростання інвестицій в умовах глобального буму, появу нових гравців. Обов’язково спробуємо розібрати результати державної політики у сфері розвитку стартап-екосистеми за минулий рік.

Серед спікерів нашого напряму традиційно будуть представлені інвестиційні фонди, експерти ринку, представники держави. 

Для кого відвідати напрям у 2022-му – мастхев? 

— Насамперед – підприємці та інвестори. Але ми ж знаємо, що засновниками стартапів часто стають дуже різні люди і фахівці – розробники, дизайнери, маркетологи. Тож розраховуємо на найрізноманітнішу аудиторію.

Цього року кількість напрямів збільшилась, додалися нові – як плануєте вигравати конкуренцію за увагу аудиторії?

— Будемо сподіватися, що зі збільшенням кількістю напрямів і аудиторія кількісно збільшиться проти минулих років. 

А загалом, для нас нічого не зміниться: дружнє суперництво між напрямами завжди складалося зі співпраці та гармонійного поєднання наших програм, щоб не вимагати від учасників розірватися і бігти одночасно на різні сцени.

Нагадаємо, раніше ми розповідали:

Організовано зусиллями волонтерів компаній